Nieuws

05 november 2023
Bar Cheers is Nulands Ondernemer van het Jaar 2023

Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) werd zaterdagavond Bar Cheers (Gijs van der Aa) gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2023. Er waren, zoals elk jaar, drie genomineerden: Bar Cheers, Schoonheidssalon Anne en Dirks Elektro. Alle leden van de NOV mochten hun stem uitbrengen. Bar Cheers kreeg daarbij de meeste stemmen. Bar Cheers kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die zij mag schenken aan een Nulandse vereniging.

Lees meer »
Foto Bar Cheers is Nulands Ondernemer van het Jaar 2023
06 november 2022
Meijer Colors@Home Ondernemer van het Jaar 2022

Op onze jaarlijkse feestavond in Café-Zaal Kerkzicht, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van tonproater Dirk Kouwenberg, werd zaterdagavond 5 november Esther Korsten-Meijer van Meijer Colors@Home gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022. Naast Meijer Colors@Home waren er nog twee genomineerden: DJJS Light & Sound en DigiFactory. Alle NOV leden mochten hun stem uitbrengen. Meijer Colors@Home kreeg daarbij de meeste stemmen. Esther kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die zij mag schenken aan een Nulandse vereniging.

 

 
Lees meer »
 
12 november 2021
Feestavond 13-11-2021 gaat niet door!

Helaas moeten we jullie mededelen dat de feestavond op zaterdag 13 november geen doorgang kan vinden!

Vanavond zijn er door het demissionaire kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd die het onmogelijk maken een feestelijke en gezellige avond te organiseren. De horeca moet namelijk vanaf morgen 13 novemer gedurende 3 weken de deuren vanaf 20.00 uur tot 6.00 uur sluiten. Op het moment dat de situatie en de beperkende maatregelen het toelaten, zullen we als bestuur bekijken welke mogelijkheden er zijn om op termijn een bijeenkomst te organiseren. 

Bestuur NOV Nuland

Lees meer »
Foto Feestavond 13-11-2021 gaat niet door!
03 november 2019
Roelofs Advocatuur Ondernemer van het Jaar 2019

Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) in Villa Maasdonk, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van tonproaters Harry en Tinus, werd zaterdagavond Roelofs Advocatuur gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2019. Naast Roelofs waren er nog twee genomineerden: Meijer Colors@Home en Van Lith Elektrotechniek. Alle NOV leden mochten hun stem uitbrengen. Roelofs Advocatuur kreeg daarbij de meeste stemmen. Toon Roelofs kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die hij mag schenken aan een Nulandse vereniging.

Lees meer »
 
04 november 2018
Ermers Grondverzet is Ondernemer van het Jaar 2018

Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) werd zaterdagavond Ermers Grondverzet gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2018. Er waren zoals elk jaar drie genomineerden: Tenzing Accountants, Gebr. Tielemans en Ermers Grondverzet. Alle leden van de NOV mochten hun stem uitbrengen. Ermers Grondverzet kreeg daarbij de meeste stemmen. Ermers kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die ze mogen schenken aan een Nulandse vereniging.

Lees meer »
Foto Ermers Grondverzet is Ondernemer van het Jaar 2018
06 november 2017
Aannemingsbedrijf Roy Verstegen Ondernemer van het jaar 2017

Op onze jaarlijkse feestavond is zaterdag 4 november de ondernemer van het jaar bekend gemaakt.

Lees meer »
Foto Aannemingsbedrijf Roy Verstegen Ondernemer van het jaar 2017
14 december 2015
Linda Tielemans verkozen tot Nulands Ondernemer van het Jaar 2015

Linda Tielemans van Schoonheidsinstituut Linda is verkozen tot Nulands Ondernemer van het Jaar 2015. Tijdens de feestavond van de Nulandse Ondernemers Vereniging mocht zij zaterdag 12 december deze titel in ontvangst nemen. 

Lees meer »
Foto Linda Tielemans verkozen tot Nulands Ondernemer van het Jaar 2015
14 december 2014
Expert van Erp verkozen tot Nulands Ondernemer van het Jaar

Expert van Erp is tijdens de feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) bekroond tot Nulands Ondernemer van het Jaar 2014. “Verkozen worden door je collega-ondernemers die samen vinden dat ‘je het goed doet’, daar zijn we met het hele team apetrots op,” aldus de broers Wilfred en Jack van Erp, die vanuit Nuland vier Experts-winkels runnen in Boxtel, Nuenen en Den Bosch.

Lees meer »
Foto Expert van Erp verkozen tot Nulands Ondernemer van het Jaar
30 oktober 2014
Kennismaking met de Bossche politiek

Welke visie hebben de politieke partijen op het ondernemen in Den Bosch en in het bijzonder voor de dorpen Nuland en Vinkel? Welke kansen zien zij voor u als nieuwe Bossche ondernemer?

Lees meer »
Foto Kennismaking met de Bossche politiek
27 maart 2014
Vrijdagavond 11 april 2014: Diner 4 Energy

Team Expert organiseert i.s.m Café-Zaal-Brasserie Kerkzicht op vrijdag 11 april een diner-avond voor het goede doel, stichting Join 4 Energy.

 

Lees meer »
 
02 januari 2014
Vaststelling koopzondagen in Nuland in 2014

Door B&W van de Gemeente Maasdonk is op 17 december 2013 besloten de volgende zon- en feestdagen aan te wijzen waarop de winkels in Nuland geopend mogen zijn.

Lees meer »
Foto Vaststelling koopzondagen in Nuland in 2014
23 november 2013
Albert Heijn Zwanenberg Nulands Ondernemer van het Jaar 2013

Lees meer »
Foto Albert Heijn Zwanenberg Nulands Ondernemer van het Jaar 2013
25 november 2012
Bouwbedrijf J.A. van Niftrik Nulands Ondernemer van het Jaar 2012

Bouwbedrijf J.A. van Niftrik is zaterdagavond in Hotel Nuland verkozen tot Nulandse Ondernemer van het jaar 2012.

Lees meer »
 
07 juni 2012
Loot wint BOV-trofee

Loot heeft gisteravond in het gebouw van ZLTO in Den Bosch de trofee gewonnen voor de Beste Ondernemersvisie (BOV-Trofee) op het thema Ondernemen met Lef. Het won won ook de publiekprijs.

 

Lees meer »
Foto Loot wint BOV-trofee
06 maart 2012
Spinning-event voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten

De dertienjarige Bente van Erp heeft een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Tegen deze progressieve ziekte is nog geen medicijn gevonden. Om geld in te zamelen voor onderzoek stapt haar vader Wilfred samen met enkele familieleden en vrienden op de fiets om de Mont Ventoux te bedwingen. Voor dit goede doel organiseert Team Expert een spinning-event op zondag 18 maart in De Meent.

Lees meer »
Foto Spinning-event voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten
01 december 2011
Koopzondagen in Nuland in 2012

Een overzicht van koopzondagen in Nuland voor 2012.

Lees meer »
Foto Koopzondagen in Nuland in 2012
27 november 2011
Van der Valk Hotel Nuland ondernemer van het jaar 2011

Van der Valk Hotel Nuland is zaterdagavond 26 november in café Kerkzicht gekozen tot de Nulandse ondernemer van het jaar 2011.

Lees meer »
Foto Van der Valk Hotel Nuland ondernemer van het jaar 2011
15 november 2011
Maatschappelijk Stimuleringsfonds

Rabobank Bernheze Maasland heeft sinds ruim een jaar het Maatschappelijk Stimuleringsfonds. Een fonds dat is bedoeld om innovatieve ideeën uit Bernheze, Maasdonk en Lith te stimuleren en de samenwerking tussen bedrijven en organisaties te bevorderen.

Lees meer »
 
25 oktober 2011
Bedrijfsbezoek De Groot een groot succes

Donderdag 20 oktober jl. werden wij met ongeveer 50 personen welkom geheten door Ruud de Groot, eigenaar van De Groot Houtbewerking aan het Vinkenveld te Rosmalen. Na een kop koffie met cake vertelde Ruud ons in vogelvlucht hoe De Groot Houtbewerking door zijn vader gestart in 1978 aan de Loonsestraat te Nuland, tot heden zich heeft ontwikkeld.

Lees meer »