Bouwbedrijf J.A. van Niftrik Nulands Ondernemer van het Jaar 2012

Datum: 25 november 2012

Bouwbedrijf J.A. van Niftrik is zaterdagavond in Hotel Nuland verkozen tot Nulandse Ondernemer van het jaar 2012.

Het familiebedrijf is volgens het juryrapport van de Nulandse Ondernemers Vereniging (NOV) onder meer innovatief, niet stil blijven staan in crisistijd, maatschappelijk betrokken, ontplooit nieuwe ontwikkelingen zoals LOOT. Dit is een samenwerkingsverband met neef John van Niftrik van Tribe voor huisvesting voor jongerenwerk, crisisopvang, zorg, onderwijs en recreatie. Zij werden hiermee winnaar van de BOV trofee 2012.

Jan van Niftrik startte in Vinkel, verhuisde naar de Heiweg in Nuland en in 1991 namen zijn twee zoons René en Hans het bedrijf over. In maart 2006 vierden zij het 50 jarig bestaan en sinds september 2007 is het bedrijf gehuisvest in de nieuwbouw op industrieterrein Kruisstraat, Friezenstraat te Rosmalen. Van Niftrik heeft 30 vaklieden in dienst rijdend in oranje busjes.

Burgemeester Roel Augusteijn reikte de prijs uit. De 15e Nulandse Ondernemer van het jaar ontving een oorkonde en een cheque van 500 euro. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wordt bekend gemaakt aan welke lokale vereniging het bouwbedrijf dit geld schenkt.

Bekijk hier de foto's van de feestavond »

[bron: Brabants Dagblad]« Ga terug naar het overzicht