Vrijdagavond 11 april 2014: Diner 4 Energy

Datum: 27 maart 2014

Team Expert organiseert i.s.m Café-Zaal-Brasserie Kerkzicht op vrijdag 11 april een diner-avond voor het goede doel, stichting Join 4 Energy.  


Zoals velen van jullie waarschijnlijk nog wel weten organiseerde wielerteam Team Expert vorig jaar op 24 februari voor de 2de maal een groots spinning-event in de Meent, én een groots feest op 6 april met als doel geld genereren voor de stichting Join 4 Energy.

Join 4 Energy is een landelijke stichting voor kinderen die met een energiestofwisselingsziekte geboren worden en waarvan 50 % hun tiende levensjaar niet haalt, en 70 % van deze kinderen zal nooit volwassen worden. Deze kinderen beschikken over maar heel weinig energie en zijn dus niet in staat om normaal deel te nemen aan het dagelijkse leven : zij leven met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Onderzoek naar een medicijn is van levensbelang en dat is waar deze stichting zich voor inzet.

Mont Ventoux Challenge
14 juni 2014 zullen we met 9 personen onder de naam Team Expert de Mont Ventoux voor de 3de keer gaan beklimmen.
Deze beklimming van de “Kale Berg“ , zoals hij bekend staat, is een sportief evenement waarbij zo’n 350 fietsers en een 20tal wandelaars/hardlopers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan onderzoek voor het ontwikkelen van de juiste medicatie, want ieder kind heeft recht op energie!

Diner-avond voor het goede doel
Team Expert organiseert i.s.m Café-Zaal-Brasserie Kerkzicht op vrijdag 11 april een diner-avond: een heerlijk  vijfgangendiner, de nodige drankjes en entertainment. Een top-avond, en jij kunt er bij zijn!

De geheel verzorgde avond kost € 59,90 per persoon. De opbrengst komt volledig ten goede aan Join 4 Energy.
Waar: Cafe-Zaal-Brasserie Kerkzicht in Nuland
Aanvang: 19.00 uur      
                                                                                                          
Reserveer snel! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Mail naar montventoux@expertvanerp.nl of bel 06 – 207 437 43« Ga terug naar het overzicht