Ermers Grondverzet is Ondernemer van het Jaar 2018

Datum: 04 november 2018

Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) werd zaterdagavond Ermers Grondverzet gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2018. Er waren zoals elk jaar drie genomineerden: Tenzing Accountants, Gebr. Tielemans en Ermers Grondverzet. Alle leden van de NOV mochten hun stem uitbrengen. Ermers Grondverzet kreeg daarbij de meeste stemmen. Ermers kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die ze mogen schenken aan een Nulandse vereniging.

 

Modern familiebedrijf

Ermers Grondverzet is een echt familiebedrijf, opgericht door vader Henk en moeder Gondje. Ooit begonnen met één kraan en intussen uitgegroeid tot een indrukwekkend machinepark; van rupsgraafmachines en wielladers tot trilrolwalsen en bulldozers. De scepter is ondertussen overgedragen aan de zoons Mari en Henny. De jongens steken vooral in op milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen. Zo wordt er bij het machinepark zorgvuldig gelet op een zo laag mogelijke CO2-uitstoot: goed voor het milieu én brandstof besparend.

 

Diepgeworteld in Nulandse samenleving

Ermers Grondverzet is niet los te denken van de Nulandse samenleving, nooit doet men tevergeefs een beroep op de broers. Of het nu om sponsoring gaat of het verschuiven van een bult zand voor het beachvolleybal: ze staan altijd voor iedereen klaar en kruipen desnoods zelf achter de kraan om het klusje even te klaren. Ze hebben pas een prachtig 50-jarig jubileumfeest gevierd en maakten de Nulandse kindervakantieweek, de Flierefluiters en Stichting Het Vergeten Kind blij met een mooi bedrag. Een zeer terechte verkiezing van de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2018.« Ga terug naar het overzicht