Meijer Colors@Home Ondernemer van het Jaar 2022

Datum: 06 november 2022

Op onze jaarlijkse feestavond in Café-Zaal Kerkzicht, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van tonproater Dirk Kouwenberg, werd zaterdagavond 5 november Esther Korsten-Meijer van Meijer Colors@Home gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022. Naast Meijer Colors@Home waren er nog twee genomineerden: DJJS Light & Sound en DigiFactory. Alle NOV leden mochten hun stem uitbrengen. Meijer Colors@Home kreeg daarbij de meeste stemmen. Esther kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die zij mag schenken aan een Nulandse vereniging.    

 

Begrip in Nuland
Meijer Colors@Home is al jarenlang een begrip in Nuland. Eerst als schildersbedrijf met daarbij een winkel onder leiding van vader Henny Meijer, maar sinds 2008 alleen nog de winkel door dochter Esther Korsten-Meijer. Inmiddels al weer jaren onder de naam “Meijer Colors@Home”. Dit bedrijf richt zich vooral op woninginrichting, zoals raamdecoratie, vloeren, verf, behang en gordijnen, maar ook horren, buitenzonwering en kasten. Een fris, gezellig en vooral klantvriendelijke winkel, met oog voor detail en een passie voor interieur en kleur.

Warm hart voor de Nulandse gemeenschap
Meijer Colors@Home heeft een persoonlijke benadering, wat in de winkel kan, maar eventueel ook bij de klant thuis. Daarbij komt goed van pas dat Meijer Colors@Home na al die jaren nog steeds openstaat voor nieuwe trends en ontwikkelingen. Los daarvan heeft Esther een warm hart voor de Nulandse gemeenschap, niet alleen op vrijwillige basis maar ook in de vorm van financiele sponsoring. 

We feliciteren Meijer Colors@Home van harte met de overwinning!

NOV Ondernemer van het Jaar 2022« Ga terug naar het overzicht