Bar Cheers is Nulands Ondernemer van het Jaar 2023

Datum: 05 november 2023

Op de jaarlijkse feestavond van de Nulandse Ondernemersvereniging (NOV) werd zaterdagavond Bar Cheers (Gijs van der Aa) gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2023. Er waren, zoals elk jaar, drie genomineerden: Bar Cheers, Schoonheidssalon Anne en Dirks Elektro. Alle leden van de NOV mochten hun stem uitbrengen. Bar Cheers kreeg daarbij de meeste stemmen. Bar Cheers kreeg een cheque ter waarde van 500 euro die zij mag schenken aan een Nulandse vereniging.

 

Begrip in Nuland

Bar Cheers is al jarenlang een begrip in Nuland en omgeving. Beter bekend als “De Gijs”.

In mei 1988 zijn Gijs en zijn vrouw Thea zonder enige horeca-ervaring gestart in het huidige pand aan de Hoogstraat, als opvolgers van Cafe-bar ’t Moosje. Gijs was stratenmaker, maar met name de bovenliggende woning voldeed perfect aan hun wensen. Al snel hadden ze ook de smaak te pakken wat de onderliggende cafe-bar betrof, kwam de loop erin en is het sindsdien altijd goed druk geweest.

Niet alleen door het veranderende uitgangsgedrag bij de jeugd (meer naar festivals, meer thuis indrinken), maar zeker ook door Corona, zijn de echte tropenjaren voorbij en komen er nu vaak alleen nog in het weekend jongelui uit Nuland.

 

Al meer dan 35 jaar zichtbaar ondernemend in Nuland

Inmiddels zijn er 35 jaar verstreken en die bijzondere mijlpaal hebben Gijs en Thea afgelopen mei niet ongemerkt voorbij laten gaan. “De Gijs” is al jarenlang duidelijk herkenbaar in de Nulandse omgeving aanwezig en daarom een zeer terechte uitverkiezing voor ‘Nulands Ondernemer van het jaar 2023’.

 

Bar Cheers OVHJ 2023« Ga terug naar het overzicht