Netwerkborrel Commercieel Excelleren

Datum: 31 mei 2012
Locatie: Van der Valk, Nuland

Het Ondernemerslokaal nodigt u graag uit voor een inspirerende netwerkavond. Een avond met een boeiende spreker die interactie zoekt met de aanwezigen en waar ruim gelegenheid wordt gegeven om vragen te stellen. Na de presentatie heeft u gelegenheid tot netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Spreker Jack Braeken is initiatiefnemer van het kennisplatform  www.commercieelexcelleren.com, ondernemer bij verschillende bedrijven en gedreven om beter, slimmer en vooral anders te zijn dan anderen. Bewezen resultaten, ook in crisistijd, onderstrepen zijn denkwijze. In de rol van adviseur is hij actief betrokken bij een aantal ondernemingen. Momenteel is hij commercieel directeur van een dienstverlener.   

Zijn gave om te prikkelen, te inspireren en wakker te schudden komen tot uiting in workshops en boardroomsessies. Hij is een veelgevraagd spreker op congressen en symposia, zoals Ondernemerscongressen en Zakenfestivals. Ook publiceert hij middels een maandelijkse column in twee dagbladen. In zijn presentatie op 31 mei laat hij u kennis maken met het principe ‘Commercieel Excelleren’ waardoor u nog meer kennis opdoet voor het behalen van uw commerciële doelstellingen.  

Aanmelden






« Ga terug naar het overzicht