Presentatie Windpark Den Bosch

Datum: 11 oktober 2018
Locatie: Hotel Van der Valk Nuland

Presentatie Ontwikkeling Windpark Den Bosch door Harold van Nistelrooij


Datum: 11 oktober 2018
Locatie: Hotel Van der Valk Nuland

Op donderdag 11 oktober organiseert NOV Nuland een informatieve avond voor haar leden. Harold van Nistelrooij zal die avond een presentatie verzorgen over de ontwikkeling van Windmolenpark Den Bosch. Daarnaast geven we Dorpsraad Nuland het podium om met de aanwezige leden van gedachten te wisselen over zaken die ook hen kunnen raken.


Harold van Nistelrooij:
"Ik ben 2014 gaan nadenken hoe en of het mogelijk is om een windmolenpark te gaan ontwikkelen (Windpark Den Bosch). Hier heb ik veel over nagedacht: hoe betrek ik de mensen in het park maar ook de mensen daarbuiten bij dit project. En dat ik zelf als inwoner aan het stuur wil blijven zitten en niet in de handen van bijv een grote energiemaatschappij ga vallen. Mijn doelstelling is dat het een park van en voor de lokale bevolking moet zijn. Op mijn zoektocht ben ik Ruben Berendts tegen gekomen van Blue Bear Energy."

Blue Bear Energy is een adviesbureau dat zich heeft toegelegd op ontwikkeling en realisatie van windenergie projecten. Blue Bear Energy is 10 jaar geleden opgericht en heeft twee directeuren / eigenaren, te weten Brendan Williams en Ruben Berendts. Brendan heeft een technische achtergrond (TUEindhoven) en Ruben heeft een economisch achtergrond (Erasmus Universiteit Rotterdam). De heren kennen elkaar van Eneco waar zij beide werkzaam waren. Al carpoolend kwamen zij samen tot de conclusie dat veel zaken bij Eneco anders maar vooral ook beter konden. Nadat dit inzicht was doorgedrongen en het besef dat Eneco niet zomaar te veranderen was, zijn ze voor zichzelf begonnen. Ondertussen zijn zij bij meer dan 50 windenergie projecten in Nederland, Belgie, Duitsland, Kenia en Zuid-Afrika  op een of andere manier betrokken geweest. Blue Bear Energy is klein en flexibel en denkt graag na over samenwerkingsvormen die de andere partners/stakeholders goed passen. Een aantal jaar geleden is Blue Bear Energy bij Windpark Den Bosch betrokken geraakt.

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst op donderdagavond 11 oktober 2018 in Hotel Van der Valk in Nuland.

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:
20.00 uur Ontvangst met koffie
20.15 uur Start presentatie Windpark
21.00 uur Dorpsraad Nuland
21.30 uur Borrel
23.00 uur Einde avond

Graag tot ziens op 11 oktober!

Met vriendelijke groet,     
Bestuur NOV Nuland

Meld je meteen aan voor deze informatieve avond en zet 3 november alvast in je agenda voor de feestavond en bekendmaking Ondernemer van het Jaar 2018!

In verband met de nieuwe privacy regels ga je bij aanmelding via de site van NOV Nuland akkoord met vermelding van je naam/bedrijfsnaam als "aangemelde" en ga je ook akkoord met eventuele plaatsing van foto's op de site van NOV Nuland. Ben je het hier niet mee eens neem dan contact op middels het contactformulier op de site.Aanmelden voor   personen
1.Deze mensen komen ook:
Frans van der Kallen, van der Kallen VOF
Roos van der Kallen, van der Kallen VOF
Mike Voets, MV - Sound & Light
Bart Stofmeel, LiveLights
Joost Korsten, DJJS Light & Sound Support
Sjoerd Lemstra, OAMKB
Geert van den Bosch, Rabobank Oss Bernheze
Bertie en Esther, Meijer colors@home
Harold v nistelrooij, Topstrooisel
Ruben, Topstrooisel
Frank van Liempt, Tenzing Accountants
Piet v.d. Velden, -
Jos, Loodgietersbedrijf van den boom
Ruud Bosch, Wihabo
Ad van de Meulenreek, Ad van de Meulenreek
Willy, Tielemans Hekwerk en Tuinhout
Bart, Tielemans Hekwerk en Tuinhout
Linda, Sprankelend Mooi
Joris Bosch , Wihabo
Dianne Cleerdin, OAMKB
Hans van Niftrik, Bouwbedrijf van Niftrik
Toon Roelofs, Roelofs Advocatuur
Thijs van Rooij, B.V. Bouwbedrijf J.A. van Niftrik

« Ga terug naar het overzicht