Uitnodiging parkmanagement Gemeente Heusden

Datum: 14 december 2012
Locatie: Mandenmaker 18 te Nieuwkuijk

Uitnodiging werkbezoek Parkmanagement Gemeente Heusden

Op initiatief van Gemeente Maasdonk en de BOM nodigt zij leden uit om kennis te maken met Parkmanagement.  Gemeente Maasdonk wil dit ook gaan toepassen voor bedrijventerrein De Terp in Nuland. Het gaat hierbij met name om bestaande ondernemers op De Terp en de ondernemers die zich in de nabije toekomst op De Terp gaan vestigen.

 

De gemeente Maasdonk levert, in samenwerking met de BOM/BHB, op dit moment een kwaliteitsslag op het bedrijventerrein De Terp in Nuland. Daarbij is het uitgangspunt dat de verbeteringen ook voor de toekomst gewaarborgd worden. De gemeente wil daarom stimuleren dat voor het bedrijventerrein een parkmanagement wordt opgericht.

Parkmanagement is een middel om de kwaliteit van het bedrijventerrein op niveau te houden. Niet alleen de gemeente heeft daarin een verantwoordelijkheid. Juist u als gevestigde ondernemer kan hierin een grote rol spelen. U en uw collega’s hebben immers een groot belang bij het goed functioneren van het bedrijventerrein. Het parkmanagement wordt dan ook van, voor en door de ondernemers op het terrein gedragen.

Via het parkmanagement kunt u zaken op het bedrijventerrein samen met uw collega ondernemers zelf regelen. Dat kan ook efficiency- en effectiviteitsvoordelen opleveren. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld extra beveiliging, uniforme wegbewijzering of een eigen glasvezelnetwerk. Verder heeft het parkmanagement via de parkmanager rechtstreeks ingang bij de gemeente, zodat zaken sneller kunnen worden aangekaart en opgelost. Een goed functionerend bedrijventerrein is namelijk ook in het belang van de gemeente.

De gemeente Heusden heeft ons uitgenodigd voor een werkbezoek om uitleg te krijgen over het parkmanagement zoals zij dat op haar bedrijventerreinen in werking heeft. Als u interesse heeft, bent u op 14 december 2012 uitgenodigd bij dit werkbezoek aanwezig te zijn. U kunt dan een goed beeld krijgen over wat parkmanagement voor een bedrijventerrein zoals De Terp kan betekenen.

Het werkbezoek op Bedrijvenpark Het Hoog in de gemeente Heusden start om 14:00 uur  bij Van Delft Installatie BV, Mandenmaker 18, 5253 RC Nieuwkuijk; bewegwijzering 5502.

Het programma is als volgt:

 

  • 14.00 ontvangst bij Van Delft Groep
  • 14.15 welkom door wethouder Marc Buijs
  • 14.25 Van Delft Groep door Marc van Delft
  • 14.40 presentatie herstructurering bedrijventerreinen door Hans Bierens van de BOM
  • 15.00 presentatie parkmanagement Heusden door François van Son
  • 15.20 contact met Heusdense ondernemers over het Parkmanagement
  • 16:00 dankwoord door wethouder Moon- van der Biezen, einde programma

 

Mocht u van deze uitnodiging gebruik willen maken, dan verzoeken wij u dit te melden via de email, communicatie@maasdonk.nl onder vermelding van: “aanmelding werkbezoek parkmanagment Heusden”. Wij hopen u op 14 december 2012 te mogen ontmoeten. 


« Ga terug naar het overzicht