Ondernemerslokaal

Datum: 08 oktober 2012
Locatie: Cultureel Centrum De Pas in Heesch

‘Verras, Verander en Verover’
Opening Ondernemerslokaal programma 2012-2013

Wij nodigen u graag uit voor het inspirerende openingsseminar van het Ondernemerslokaal programma 2012-2013 met spreker René Boender. U bent van harte welkom op maandagavond 8 oktober 2012 in Cultureel Centrum De Pas in Heesch. Het seminar is gratis toegankelijk voor alle ondernemers uit de gemeenten Bernheze, Maasdonk en Lith e.o.
Lees meer…

Aanmelden kan op www.ondernemerslokaal.nl via de banner ‘Verras, Verander en Verover’.
Indien u voor het eerst deelneemt aan een activiteit van het Ondernemerslokaal, dient u zich eerst eenmalig in te schrijven via het tabblad ‘inschrijven’. U ontvangt dan een persoonlijk wachtwoord, waarmee u zich vanaf dan bij alle activiteiten of trainingen kunt aanmelden.

Studiereis 2013
In 2013 willen we het initiatief oppakken om voor ondernemers een studiereis te organiseren. Een oriënterende reis om kennis en inspiratie op te doen. Onze gedachten gaan uit naar een bezoek aan een van de andere BRICS landen: Brazilië, Rusland, India of Zuid Afrika. Dit in navolging op de studiereis naar China, waar wij in 2011 een succesvolle studiereis organiseerden. Elementen in het programma kunnen zijn het bezoeken van een bedrijf uit uw branche, maar ook een kijkje nemen bij grote internationale ondernemingen, afgewisseld met cultureel erfgoed. Zie ook de informatie en referenties op via lees verder.

Reageer!
Wij zijn benieuwd naar uw reactie op het ondernemen van een studiereis en of u geïnteresseerd bent om eventueel deel te nemen en willen u vragen hierover enkele vragen te beantwoorden.

Voor het volledige programma van het Ondernemerslokaal 2012-2013 kijkt u op www.ondernemerslokaal.nl

Graag tot ziens op maandagavond 8 oktober 2012 in Cultureel Centrum De Pas in Heesch!

Het Ondernemerslokaal
info@ondernemerslokaal.nl


« Ga terug naar het overzicht