Kies de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2019

Op zaterdag 2 november 2019 is het zover: de bekendmaking van de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2019. Er zijn weer drie Nulandse ondernemers genomineerd waarop alle leden kunnen stemmen. Een speciale commissie, met de Ondernemers van het Jaar van 2018 en 2017, vertegenwoordigers van Rabobank en NOV, heeft op basis van vijf criteria de drie ondernemers geselecteerd. De leden van NOV kunnen hieronder hun stem uitbrengen, waarna de winnaar tijdens de feestavond op 2 november bekend wordt gemaakt. Vergeet niet om je aan te melden voor de feestavond >>

De criteria:
• Is de onderneming in 2019 in het nieuws geweest?
• Is de onderneming innovatief?
• Is de onderneming maatschappelijk betrokken?
• Heeft de onderneming een bepaalde groei doorgemaakt?
• Treedt de onderneming representatief naar buiten?

De drie genomineerden

 

   

Meijer Colors@Home

Betreffende de historie van dit sprankelende bedrijf moeten we ruim 40 jaar terug in de tijd. In het begin was het een schildersbedrijf met daarbij een winkel onder leiding van Henny Meijer. Dochter Esther Korsten-Meijer, werkzaam in de winkel sinds 1990, heeft na de overname in 2008 de touwtjes volledig in handen. Veertig jaar na dato heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan en sinds begin 2012 draagt het de naam Meijer Colors@Home. Het bedrijf richt vooral op woninginrichting, zoals raamdecoratie, vloeren, wanden en gordijnen. Een fris, gezellig en vooral klantvriendelijke winkel, met oog voor detail en een passie voor interieur en kleur. Meijer Colors@Home staat voor het realiseren van een totaalconcept, dat steeds verandert. De wens van de consument staat hierin centraal. Dat kan in de winkel, maar ze komen ook graag bij je langs om zo een goed beeld te krijgen van je huis. Door Esther’s constante drive om te blijven ontwikkelen en innoveren, is Meijer Colors@Home na 40 jaar nog steeds een florerend bedrijf. Ook haar man Bertie speelt daarbij een belangrijke rol, hij verzorgt veel uitvoerende klussen, zoals het ophangen van gordijnen, tapijt leggen, etc. Esther staat altijd klaar voor de Nulandse gemeenschap, zo is ze al jaren kartrekker bij de Nulander van het Jaar verkiezing en sponsort ze diverse Nulandse initiatieven.

     

 

     

Roelofs Advocatuur

Als juridische vraagbaak en sparringpartner staat Toon Roelofs zijn klanten graag te woord en helpt hen vooruit bij diverse juridische zaken op ‘ondernemingsrecht’-gebied. Toon heeft er echt voor gezorgd dat de Nulandse ondernemer zijn weg heeft gevonden in het juridische landschap. Hij is een echte dienstverlener, die door zijn jarenlange ervaring klanten op een prettige en praktische wijze bijstaat en adviseert. Dat doet hij sinds 2013 vanuit Roelofs Advocatuur. Toon heeft Nederlands Recht gestudeerd in Tilburg en daarna ervaring opgedaan bij grote accountantskantoren als Deloitte & Touche en BDO Accountants (beiden op de afdeling juridische dienstverlening). Daarna heeft hij gewerkt voor de advocatenkantoren Dijkstra Voermans Advocaten en Notarissen te Eindhoven en Vissers Advocatuur te ‘s-Hertogenbosch. Toon werkt voornamelijk voor ondernemers aan juridische zaken op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, vennootschapsrecht, procesrecht en bestuursrecht. Het bedrijf is gevestigd aan de Industriestraat in Nuland, waar hij het pand deelt met Digifactory, Starodub en Exorgit. Naast zijn bedrijf is Toon zeer actief betrokken bij het Nulandse verenigingsleven, door middel van sponsoring, maar ook door het inzetten van zijn eigen tijd, kennis en kunde.

     

 

   

Van Lith Elektrotechniek

Van Lith Elektrotechniek is al meer dan twintig jaar de specialist in elektrotechnische installaties, datanetwerken, domotica, beveiliging en duurzame energie. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Gerard en Marij van Lith en in de loop der jaren uitgegroeid tot een gewaardeerde E-installateur in Nuland en omgeving. Bij Van Lith Elektrotechniek staat de klant centraal. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Dit jaar is het bedrijf verhuisd naar een prachtig nieuw pand en hebben ze daarnaast Van Dijkhuizen Elektrotechniek en diens personeel overgenomen.
Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen het bedrijf. Van Lith wil de wereld goed achterlaten voor de volgende generatie en zoekt continu naar mogelijkheden om te verduurzamen. Zo is het nieuwe pand duurzaam gebouwd en helpen ze hun klanten graag om ook te verduurzamen, onder andere door het installeren van ledverlichting of zonnepanelen. Van Lith Elektrotechniek vindt dat iedereen een kans moet krijgen binnen de arbeidsmarkt. Daarom besteden ze aandacht aan social return. Ze zetten zich op verschillende manieren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het bieden van leer- of werktrajecten. Ook op maatschappelijk gebied is Van Lith nauw betrokken bij de Nulandse samenleving. Zo wordt de feestverlichting in Nuland al 25 jaar door hen verzorgd en is Gerard jarenlang bestuurslid van de NOV geweest.

 

Breng nu jouw stem uit:

 

Let op: per bedrijf één stem!


Naam:*
E-mailadres:*
Ondernemer van het jaar 2019:*


  * verplichte velden