Kies de Nulands Ondernemer van het Jaar 2018

Op zaterdag 3 november 2018 is het zover: de bekendmaking van de Nulandse Ondernemer van het Jaar 2018. Er zijn weer drie Nulandse ondernemers genomineerd waarop alle leden kunnen stemmen. Een speciale commissie, met de Ondernemers van het Jaar van 2017 en 2016, vertegenwoordigers van Rabobank, NOV en de dorpsraad, heeft op basis van vijf criteria de drie ondernemers geselecteerd. De leden van NOV kunnen hieronder hun stem uitbrengen, waarna de winnaar tijdens de feestavond op 3 november bekend wordt gemaakt. Vergeet niet om je aan te melden voor de feestavond >>

De criteria:
• Is de onderneming in 2018 in het nieuws geweest?
• Is de onderneming innovatief?
• Is de onderneming maatschappelijk betrokken?
• Heeft de onderneming een bepaalde groei doorgemaakt?
• Treedt de onderneming representatief naar buiten?

De drie genomineerden

 

       

Ermers Grondverzet

Een bedrijf dat diep verankerd zit in de Nulandse samenleving. Het is alweer 50 jaar geleden dat Henk en Gondje hun aannemings- en verhuurbedrijf H. Ermers begonnen op het Heeseind. In die tijd is er heel wat gebeurd, en zijn ze gegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid machinepark en vakbekwame medewerkers. Een ding is er echter niet veranderd. Ze zijn nog steeds het familiebedrijf met een heel groot hart voor Nuland en de Nulandse verenigingen. Nu inmiddels met de zoons Mari en Henny aan de leiding, samen met de overige familie. Milieuvriendelijk- en duurzaam ondernemen staat bij de familie hoog in het vaandel, niet alleen wordt er bij de aanschaf van het omvangrijke machinepark scherp op gelet dat ze zo min mogelijk CO₂ uit stoten, maar het beleid wordt overal in doorgevoerd, op de werkplek zowel als op kantoor. Oog voor het milieu staat hoog in het vaandel. Verder zijn ze zo’n beetje betrokken bij alle activiteiten van het Nulandse verenigingsleven, persoonlijk betrokken of als sponsor. Het bedrijf van de familie Ermers mag gerust een van de steunpilaren van het Nulandse verenigingsleven genoemd worden.

         

 

       

Tenzing Accountants

Dan een heel ander bedrijf, in 2008 begon Frank van Liempt samen met Marcel de Loyer, het accountant- en adviesbureau De Loyer en van Liempt.  Marcel vanuit Oss en Frank vanuit zijn kantoortje aan huis in Nuland. Al gauw werd er gekozen voor een gezamenlijk kantoor en kwam er personeel.  In 2017 vonden ze het tijd om de vleugels weer verder uit te slaan en zijn ze gefuseerd met van de Wiel en van der Wielen om hun klanten nog meer van dienst te kunnen zijn. De naam is veranderd in Tenzing accountants. Ze richten zich vooral op het Midden- en klein bedrijf. Hun visie slogan is: gidsen op cijfers. Het zijn ondernemende types, en zoals ze zelf zeggen: net zo gedreven als hun relaties.  Ondertussen hebben ze al 21 medewerkers in dienst en hun klanten zitten in de wijde regio van Oss en omstreken.  Buiten deze drukke werkzaamheden is Frank ook lange tijd actief geweest in het bestuur van de Meent, en heeft hij de voorzittershamer van de NOV opgepakt. Tenzing advocaten is ook sponsor van LTV Nuland. 
         

 

                 

Gebroeders Tielemans

En dan hebben we nog de Gebroeders Tielemans, Charles en Peter. Harde noeste werkers, altijd doorgaan hoeveel tegenslag je ook krijgt en niet bij de pakken neer gaan zitten dat zijn de jongens ten voeten uit. Jarenlang hebben ze gereden op de rijdende winkelwagen. Nu zijn ze al jarenlang heel actief in het verhuren van allerlei feestbenodigdheden. Ze verzorgen een prima BBQ en heel Nuland maakt graag gebruik van hun met gekoelde drank gevulde containers. Een heel gemak op allerlei feesten en partijen. 16 juni 2017 was een zwarte dag in het leven van de jongens toen een grote brand hun panden aan het Prins Bernhardplein grotendeels verwoestte. Maar optimistisch zoals ze zijn maakten ze van de nood een deugd en pakten meteen de herinrichting van de panden aan. De pizzeria van Castello werd meteen groter gemaakt, en ziet er prachtig uit. De Tielebar werd net een maatje breder gemaakt en de smalle pijp zoals het vroeger was is inmiddels een prachtige feestzaal geworden met ruimte tot 130 mensen. Momenteel zijn ze bezig de panden boven de pizzeria weer op te bouwen en als dat klaar is kan Nuland met recht trots zijn op deze locaties. Ze maken deel uit van de HON (horeca ondernemers Nuland) en de verenigingen in Nuland zullen ook op hun nooit tevergeefs een beroep op Charles en Peter doen.

 

 

Breng nu jouw stem uit:

 

Let op: per bedrijf één stem!


Naam:*
E-mailadres:*
Ondernemer van het jaar 2018:*


  * verplichte velden